GAZİANTEP (AA) - Bakanlar Kurulu kararıyla merkez valiliğine atanan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Nizip Ticaret Odası ve Nizip Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.

Ata, ziyaretlerdeki konuşmasında, görev süresince kentin genelinde güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Nizip ilçesinin kendi nazarında farklı bir yeri olduğunu ifade eden Ata, ''Burada gerek kaymakamımız, gerek belediye başkanımız gerekse de diğer sivil toplum örgütleriyle güzel bir işbirliğimiz vardı. Ben bu güzel çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Özyurt da Vali Ata'nın ilçeye güzel hizmetler yaptığını belirtti. Vali Ata tarafından Gaziantep ve ilçelerine yapılan hizmetlerin küçümsenemeyecek hizmetler olduğunu ifade Özyurt, şunları kaydetti:

''Sayın valimizin eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalar takdire şayan çalışmalardı tabi sadece bu değil valimiz sanayimize, ticaretimize turizmin gelişmesi için de büyük çalışmalar yapmış ve bu güzel işlere her zaman destek olmuştur. Ben yapılan bu çalışmalar nedeniyle sayın valimize teşekkür eder bundan sonraki görev yerinin kendisine ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ederim.''

Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı ise özellikle eğitim konusunda yaptıkları hizmetlerinden dolayı Ata'ya teşekkür etti.

Ziyaretlerde Vali Ata'ya plaketler takdim edildi.