AK Parti Göksun İlçe Teşkilatı, Büyükkızılcık beldesinde seçim bürosu açtı

Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek, bu temponun aynı hızla devam etmesi için yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti iktidarı öncesinde ülkede kitap sıkıntısı çekildiğini, bugün ise okullarda tablet bilgisayar döneminin başladığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"AK Parti hükümetiyle birlikte ülkemiz her alanda çağ atladı, dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. Bizim kuşak çok iyi bilir, okullarda okutulan kitapları bulamaz, defter-kalem alamazdık ama şimdi ders yılı başında okula giden her öğrencimiz tamamı ücretsiz olmak üzere masasının üstünde kitabını hazır olarak buluyor. İşte bu eğitimde gelecek vaat etmektir. Bununla da kalmadı, tablet bilgisayarlar geldi. Bizler kitap bulamazken çocuklarımız artık dünyanın geldiği en son teknoloji ile eğitim görür hale geldiler. Eğitim materyallerinin yanında fiziki mekanlar da çok daha güzel hale geldi ve çocuklarımız modern binalarda eğitim görür hale geldiler. Şimdi buraya 16 derslikli bir lise yapılıyor. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız."

Aydın, yatırımcı kurumların müdürleri ile Göksun'a gelecek hizmet ve yatırımlar için şimdiden istişare halinde olduklarını,  Büyükkızılcık beldesinde yapılacak olan iki adet sulama göleti inşaatına yıl içinde başlanacağını ve üç yıl sonra hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.