Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Erkoç, Göksun ilçesinde yapımına başlanan sosyal tesisin son aşamaya geldiğini söyledi.
Her ilçeye sosyal tesislerden yapma gayretinde olduklarını dile getiren Erkoç, "Bu sosyal tesis, kadın aile, gençlik spor, sosyal hizmetler şube müdürlüklerimizin kullanacağı çok amaçlı salonların bulunduğu bir mekan olacak. Gençlerimiz, yaşlılarımız, ailelerin faydalanabileceği aynı zamanda taziye evininde bulunduğu bir tesis olarak inşa ediyoruz" dedi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise Büyükşehir Belediyesinin yapımını sürdürdüğü sosyal tesisin Göksun'da önemli bir eksiği gidereceğini, ilçe halkının bu hizmetten duyduğu heyecan ve memnuniyeti dile getirdi.

Tesiste, bay ve bayan taziye evi, yaşlılar dinlenme salonu ve berberi, internet salonu, kütüphane ve okuma salonu, toplantı ve seminer salonu, bay, bayan mescidi ve abdesthanesi, tesisisin idari ofisi, yemek salonu, mutfağı ve müştemilatı, kantini ve depo yerleri bulunuyor.

Erkoç'un ziyaretine, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve meclis üyeleri de eşlik etti.