15 Temmuz'da başarısız ve kanlı bir darbe girişimi gerçekleştiren FETÖ'nün "14 Ağustos" tehdidinin sonucu merakla bekleniyor. 14 Ağustos'ta neler olacak? FETÖ 14 Ağustos'ta ne yapacak? 14 Ağustos'ta yeni bir darbe girişimi mi olacak? Detaylar haberimizde.

Ak Parti'nin kuruluş yıldönümü olan ve FETÖ'nün işaret ettiği tarih olan 14 Ağustos'ta Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yolların kapatılma gerekçesi olarak yarın Ak Parti'nin 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek programı gösterdi.

Açıklamada, Ak Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek program nedeniyle Yaşam Caddesi'nin AKP Genel Merkezi girişinden TOBB ETÜ Hastanesi çıkışına kadar olan kısmının saat 08.00'den program sona erene kadar kapatılacağı belirtildi.

Bu arada Sosyal Medyada da pek çok kullanıcı "14 Ağustos" paylaşımları yapmaya devam ediyor. Saat tam 00:00 da binlerce sosyal medya kullanıcısı FETÖ'ye yazmaya başladı. En küçük bir hareketlilikte yine binlerce vatandaş sokağa çıkmaya hazır duurmda bekliyor. Hatta bazı kullaıcılar sabaha kadar uyumayacakları bile ifade ediliyor.