Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki gün önce evden ayrılıp geri dönmeyen 15 yaşındaki Dilara Zişan Özkıran’ın ailesi, kızlarının bulunmasını istiyor.

Karaağaçdibi semtinde oturan Dilara'nın babası Ahmet Özkıran, kızlarının 10 Mart Salı günü akşam saatlerinde evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Polise kayıp başvurusunda bulunduklarını kaydeden Özkıran, "En son Donatım semtinde ilçe garajlarında göründüğünü öğrendim. Polise başvurdum. Kaçırılmış olmasından veya hayatından endişe ediyorum. İki gündür gözümüze uyku girmiyor. Görenlerin veya nerde olduğunu bilenlerin 155 polis imdat telefonuna başvurmalarını istiyorum." dedi.

Kızının cep telefonunun kapalı olduğunu belirten baba Ahmet Özkıran, "Valimden, Emniyet Müdürümden kızımın bulunmasına yardımcı olmalarını istiyorum. Benim kızım onların da kızı. Ne olur tüm yetkililer kızımın bulunmasına yardımcı olsun." ifadelerini kullandı.

Gözü yaşlı baba Ahmet Özkıran kızına da "Kızım hepimiz çok perişan olduk. Sen bizim her şeyimizsin. Eğer bu haberi okursan veya haberin olursa mutlaka bizi ara, polisi ara. Hemen gelip alalım." şeklinde seslendi.