Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Yılmaz (55) isimli acılı baba, 10 ay önce kayıplara karışan kızının bulunmasını istiyor.

Manavgat Ticaret Lisesi son sınıfta okuyan 16 yaşındaki kızı Kadriye Yılmaz'ın, 10 Eylül'de Gündoğdu Mahallesi'nde kaybolduğunu belirten baba Yılmaz, kızından 10 aydır haber alamadıklarını söyledi. Baba Yılmaz, kızını bulmak için çalmadığı kapının kalmadığını ifade etti.

Kayıp kızının bulunması için başta Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Manavgat Kaymakamlığı, Antalya Valiliği, Antalya milletvekilleri ve Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere herkese başvuruda bulunduğunu belirten Mustafa Yılmaz, 10 aydır ailecek perişan olduklarını, her gün kızlarıyla ilgili gelecek iyi bir haberle yüzlerinin gülmesini umut ettiklerini kaydetti.

Kızlarının evlenme vaadiyle kaçırılmış olacağından şüphelendiklerini anlatan dertli baba Yılmaz, şöyle konuştu: "Kızımın kaybolmasıyla 10 aydır ailecek perişan olduk. Kızımın bulunması için çaldığımız kapılardan bu güne kadar bulunma emaresine karşı umut verici söz duyamadık. Kızımın ölü ya da sağ olarak bulunmasını istiyorum. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, kaybolan kızımı 10 aydır bulamıyor. Yetkililer, 'ülke çapında arama çıkarttırdık, yol aramalarında bulunursa biz size haber veririz' diyorlar. 10 ay içinde ben sağlımı kaybettim. Yüreği yanmış bir baba olarak devlet yetkililerinden 10 aydır kızımın ölü ya da diri olarak bulunmasını istiyorum. Bunu istemek te benim en doğal hakkım." diye konuştu.

Baba Yılmaz, kızını görenlerin insaniyet namına 0532 4160435 numaralı telefonu aramalarını istirham ettiklerini dile getirdi.