PTT 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Adanaspor, gol düellosu şeklinde geçen maçı 3-2 kazandı. Karşılaşmayı değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, iyi oynadıklarını, futbolun gereklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin bütün konsantrasyonlarını bozduğunu aktaran Kurtar, “Sadece bizim değil Türkiye’de herkesin bozuldu. Oyuna gelince iyi oynadık, futbol adına ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Takım gibi oynamaya çalıştık. Oyuncular, teknik heyetin ve yönetimin birliği önemli. Taraftarlarımızla da bütünleşeceğiz. Yenseler de yenilseler de ben onlara güveniyorum. İlk yarı biraz kötü oynadık. Arkaya atılan toplardan korkuyorduk. Ama Ergin geriye gelip top alınca Alanzinho da içeriye girince orta sahada kalabalık oldular. İkinci yarı buna önlem aldık. Takım daha rahat oynadı. İyi bir sonuç aldık. Son iki maçta kaybettiğimiz 4 puan olsaydı ilk 6’ya göz kırpardık. Yine hedefimiz büyük. İnşallah beklediğimiz yerde ligi bitiririz." dedi.

Karşılaşmada takımının 3 gölünü atarak galibiyette büyük pay sahibi olan Tevfik, maçın zor geçeceğini bilerek hazırlandıklarını söyledi. Teknik Direktör Güvenç Kurtar’ın direktiflerini yerine getirdiklerini aktaran Tevfik, “Hafta içinde hocamız zor geçeceğini özellikle aktardı. Bize çok güvendiğini söyledi. Hocamızı mahcup etmemek için sahaya çıkmıştık. Bunu başardık. Şimdi dinlenmeden önümüzdeki haftanın maçına hazırlanacağız. Hocam bana çok güvendi bu da oyunuma yansıyor." ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonunda kısa bir değerlendirme yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise iyi başladıkları oyunun devamını getiremediklerini belirtti.

Kutlu şunları söyledi: “Oyuna iyi başladık iyi de götürdük, golü de bulduk. Ancak devamını getiremedik . Beklemediğimiz anda gol yedik. İlk yarının sonlarına doğru eşitliği de yakaladık, öne geçmek için de fırsatlar yakaladık. İyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Rakibimiz de çok istedi biz de kazanmak istedik ne yazık ki yenildik. Adanaspor’u tebrik ediyoruz."