Şanlıurfa'da yerel yayın yapan Güneydoğu TV'ye çıkan AK Parti aday adayı iş adamı Mustafa Göktaş, eskiden kuraklık olduğunu, şimdi 24 saat yağmur yağdığını belirterek, "Bu iktidarın, bu hükümetin yüzünde bereket var arkadaş. Allah buna emir vermiş, imkan yok, bunu kimse durduramaz." diye konuştu.

Televizyonun iki ayrı programında konuşan iş adamı Göktaş, 2002 yılında Doğru Yol Partisi'nden aday olduğunu, ancak yine de AK Parti'ye oy verdiğini iddia etti. 3 defadır AK Parti'den aday adayı olduğu belirtilen Göktaş, aday olsa da olmasa da AK Parti'li olduğunu dile getirdi. "Lamba, yanıyor, söndürmeye kimsenin gücü yok" diyen Göktaş, Şanlıurfalı gençlerin boş gezdiğini, buna kendisinin çözüm getireceğini savundu.

Elektrik kesintileri için de Diyarbakır'a gideceğini söyleyen Göktaş; ekinlerin, elektrik kesintileri yüzünden yandığını aktardı. Daima iktidara oy vermek gerektiğini ifade eden Göktaş, "İktidar yağmurdur, iktidar hoş demek, bolluk demek, bak keyf ediyoruz, dink basacan, neden, bolluk var, iktidar partisi." şeklinde konuştu.

Sudan'ın başkenti Hartum'da Devlet Başkanı Ömer Beşir'le görüştüğünü anlatan Göktaş, şöyle devam etti: "Ömer Beşir Bey'le görüştüm. Yemek de verdi bize. Türkiye diyor, AK Parti diyor, başka bir şey demiyor. Dünya lideri yav. Seviliyor yav. İyi bir hizmet. Ecevit'in döneminde, Demirel'in döneminde, Çiller'in döneminde kuraklık vardı. Şimdi 24 saat yağmur yağıyor. Bu iktidarın, bu hükümetin yüzünde bereket var arkadaş. Allah buna emir vermiş, imkan yok bunu kimse durduramaz."