AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay ve Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanefi Mahçiçek, Anadolu Ajansı (AA) Kahramanmaraş Büro Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Mahçiçek, ziyaret yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına Kahramanmaraş'taki yazıl ve görsel basını ziyaret ederek başladıklarını söyledi.

Basının önemini iyi bildiklerini ve daha yakın ilişkiler kurabilme anlamında da Anadolu Ajansı İl Büro Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini dile getiren Mahçiçek, şunları söyledi: "Belediyecilik bir bir takım işidir. Büyükşehir ve Dulkadiroğlu belediyemizle el ele gönül gönüle verip, fikir ve projelerimizi paylaşarak Kahramanmaraşımızı bulunduğu noktalardan daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Kentimizi imkanlar el verdiğince ulusal ve uluslararası ölçekte modern kentlerden biri yapmak için gayret edeceğiz. Amacımız Kahramanmaraşımızı yaşanabilir kentler sıralamasında en üst seviyeye çıkartmaktır."

Kentte yapılan çalışmaların çok farklı alanlarda yansıması için Anadolu Ajansı'na ve basına ihtiyacın bulunduğunu vurgulayan Mahçiçek, "Bir eksiklik olarak gördüğümüz tanıtım eksikliğimizi beraberce telafi etmeye gayret eder çalışırız. Anadolu Ajansı'nın dünyanın markası olma yolunda da başta AA Genel Müdürü Kemal Öztürk bey olmak üzere tüm emeği geçenlere çalışmalarında başarı diliyorum" dedi.

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Necati Okay ise seçim çalışmalarına basın mensuplarını ziyaret ederek resmen başladıklarını ifade etti.

Hizmetlerin vatandaşlara anlatılmasındaki basının önemini anlatan Okay, "Sesimizin ve projelerimizin anlatılmasında bizlere yardımcı olacağınızı ümit ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş'taki büyükşehir yapılanmasıyla da daha önce eksik aldığı örnek belediyecilik hizmetlerini bu şekilde alacağını dile getiren Okay, şunları söyledi: "Bu yeni yeni yapının kentimize sağladığı avantajları şehrimiz insanlarının faydalanacağı şekilde hizmete dönüştürmek istiyoruz. Elimizdeki büyükşehir yasasının verdiği imkan ve kaynaklarla da kentimiz bundan sonra daha üst standartlarda ve bölgesinde örnek belediyecilik hizmetlerini alabileceği kanaatindeyiz."

Okay, daha iyi hizmet için Kahramanmaraş halkından destek istediklerini sözlerine ekledi.

AA Büro Müdürü İsmail Hakkı Demir da ajansın çalışmaları hakkında bilgi verip ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2014 yerel seçimlerinde sonuçların en hızlı ve doğru şekilde verilebilmesi için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Ziyarete,  AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.