Şanlıurfa AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, Twitter’da birbirlerine hakaret etti. Gün boyu karşılıklı süren atışmalara milletvekili ve vatandaşın sağduyu çağrıları da sonuçsuz kaldı. Küfür ve hakaretlerin yer aldığı atışmalara taraflar da dahil olunca tartışma uzadı.

İki başkanın tartışması ise kentte geniş yankı buldu. İşte iki başkan ve tarafları arasında geçen tartışmalar şöyle:

Sadık Sade'nin Güvenç'i etiketleyerek "sen olmasan bu kervan daha iyi yürür." şeklindeki tweetine Güvenç, "@sadiksade1563 sen hic kimseyi itlikle ima edemezsin... aynen sana iade Allah'ın izniyle evet senin gibilere ragmen kervsn yuruyecek" şeklinde cevap verdi.

Başkan Sade'nin "@yurday63 sen STK Ler Arasında fitne çıkaransın Urfa'yı paramparça ettin" şeklindeki paylaşımına da Başkan Güvenç "@sadiksade1563 senin gibilerden ogrenecek degilim cikarttigin fitnenin altinda ezileceksin. kifayetsiz muhteris ifitiraci fitnecisin simdilik bu kadar...." şeklinde karşılık verdi.

Tartışma üzerine Milletvekili Halil Özcan arayı bulmaya çalıştı. Özcan "@sadiksade1563 Hoşgörülü olalım, birbirimizi anlamaya çalışalım. Kalp kınayalım. Kalp cama benzer. Kırılması kolaydır ama tamiri zordur." şeklindeki tweetine Sadık Sade, "@halilozcan63 hocam tehdit twitleri atıp bizleri insafsız zalim fitneci gösterip kamuoyu oluşturanlara sessiz mi kalalım." diyerek kendini savundu.