Yozgat İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yozgat’ın huzurlu iller bakımından ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Osman Hakan Kiracı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Yıldırım, Cemiyet Başkanı Kiracı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yozgat insanının gelenek ve göreneklerine bağlı, milli birlik ve beraberliğe önem veren bir yapıya sahip olduğunu belirten Albay Yıldırım, "Yozgat’ımız vatanı ve milleti uğruna en fazla şehit veren illerimizin başında geliyor. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Tabii ki ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu acıyı şehit ailelerimiz kadar biz de yüreğimizde hissediyoruz. Asla şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Bizler Türk Silahlı Kuvvetleri olarak ülkemizin her yerinde hangi görevde olursak olalım ülkemizin birliği ve bütünlüğü için en iyi şekilde görevimizi yapmanın gayreti içindeyiz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sürecide atlatacağımıza inanıyoruz." dedi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı da Albay Yıldırım'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.