Mersin'de bir apartmanın 2. katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün karşısında meydana gelen yangına, bazı TOMA araçlarından da su sıkılarak söndürülmesine yardımcı olundu.

Merkez Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün karşısındaki 4 katlı apartmanın, Aziz Estik'in oturduğu 2. katında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yatak odasından yükselen alevler dairenin diğer odalarına sıçradı. Bu sırada evin salonunda yemek yiyen Melek Estik, iki çocuğunu dışarı çıkardı. Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, polis ekipleri çevreden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerinin karşısında bulunan Çevik Kuvvet'e ait TOMA araçları da yangın yerine gelerek alevlere su sııkp, iftaiye ekiplerine destek verdi. Yangın, uzun uğraşlar sonunda diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Bu sırada yangını haber alan Aziz Estik'in kızkardeşleri olay yerine geldi. Göz yaşlarını tutamayan kadınlar, ağabeyleri Aziz Estik'in boynuna sarıldı. Estik, kardeşlerini, "Çocuklarda birşey yok." diyerek sakinleştirdi.

Yangına müdahale sırasında yaralanan itfaiye görevlisi Fatih Can ile yan dairede oturan ve dumandan etkilenen bir anne kız ise Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.