Gezi Parkı eylemlerinde Eskişehir'de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı diledi. Oğlu Ali İsmail Korkmaz'a ağladığı kadar Özgecan Aslan için de aynı acıyı yaşadığını söyledi.

Hatay'da Gezi Parkı protestolarında izinsiz olarak gerçekleştirilen eylemde yüksekten düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ailesi tarafından yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert ve babası Edip Cömert, Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan ve babası Ali Atakan ve çok sayıda genç katıldı. Düzenlenen yürüyüşte Mersin'de vahşi bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan da unutulmadı.

Yürüyüşe katılanlar Gezi Parkı olaylarında hayatlarını kaybedenlerin fotoğraflarıyla beraber Özgecan Aslan'ın fotoğraflarını taşıdı. Antakya merkezde Eğitim-Sen binası önünde başlayan yürüyüş, Köprübaşı'nda son buldu.

Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan ve babası Ali Atakan oğullarının 25'inci yaş gününü kutlayamamanın acısını yaşadıklarını söylediler. Oğullarının ölümüyle ilgili sürdüren davada adalet aradıklarını aktaran Atakan ailesi, adaleti bulana kadar sokaklarda olacaklarını söyledi.

EMEL KORKMAZ: İSMAİL'İM KADAR CANIM YANDI ÖZGECAN'A

Yürüyüşe katılan Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz da gözyaşları içerisinde yaptığı kısa konuşmada "Burada olmamın bir diğer nedeni Özgecan. İnanın Ali'm kadar canım yandı ona." dedi. Yapılan konuşmaların ardından yürüyüşe katılanlar olaysız şekilde dağıldı.