Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkolü bir kadın kendisine yardım etmek isteyen polislere zor anlar yaşattı. Basın mensuplarına da saldıran ve kendisini dere yatağına atmak isteyen kadını gazeteciler ve polis kurtardı.

Ereğli'ye bağlı Süleymanlar Mahallesi Cehennemağzı Mağaraları girişinde yerde yatan bir kadın olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri, kadının yanına geldi. Aşırı alkollü olduğu anlaşılan kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulans istemediğini ve gitmek istediğini söyleyen kadın, önce polise daha sonra da basın mensuplarına saldırdı. Ekip aracına bindirilen ve isminin Şüheda D. olduğu öğrenilen kadın, sakinleştikten sonra basın mensuplarına poz verdi. Basın mensuplarına 7 yıl evli kaldığını ve 3 yıl önce boşandığını ve boşandığına pişman olduğunu söyleyen Şüheda D., gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada aniden kendini korkuluklardan dere yatağına atmaya kalkan kadını, basın mensupları ve polisler tutarak demir korkuluklardan uzaklaştırdı.

'ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKUM YOK'

Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin beklendiği sırada basın mensuplarının 'Özgecan Arslan ve diğer kadın cinayetlerini biliyorsun. Senin başına bir şey gelmesinden korkmuyor musun?' sorusuna kadın, "Hiç korkmuyorum. Benim bir borcum var. O da Allah'a. Allah'a kalmış bir şey. Benim bir borcum var. O da yaradan Allah'a. O kadar." cevabını verdi.

Kendisi için gelen sağlık ekiplerine ambulansa binmek ve hastaneye gitmek istemediğini söyleyen Şüheda D., tedaviyi kabul etmedi. Kendisinin iyi olduğunu söyleyen Şüheda D. tedaviyi kabul etmediğine dair imza almak isteyen sağlık görevlilerine, "Ben sizin ayağınıza mı geleceğim. Getirin buraya imzalayayım." dedi. Sağlık görevlileri ve polis ekipleri Şüheda D.'nin evrakı imzalamasıyla olay yerinden ayrıldı. Şüheda D. ise yoluna devam etti.