Karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş'ı uçuş ağına ekleyen Anadolujet, 54 TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu'yu birbirine bağlamaya devam ediyor

Anadolujet İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Kervanhan'da düzenlenen toplantı da, çok yakında Kahramanmaraş-Ankara arası karşılıklı seferlerin başlayacağını söyledi.

Seferlerin 27 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Doğan, şunları kaydetti: "Ankara-Kahramanmaraş karşılıklı seferleri Ankara'dan her gün 12:15, Kahramanmaraş'tan ise 13:55 saatlerinde gerçekleştirilecek. Anadolujet, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü başta Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai'ye yayılan şehri bundan sonra düzenlediği direk seferler ile önce Ankara'ya oradan da minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlayacak."

Anadolunun çeşitli yerlerine bağlantı vereceklerini dile getiren Doğan, yeni seferlerin kentte bir hareketlilik getireceğine inandıklarını belirtti.

Doğan, "Örnek olarak bir kişi Kahramanmaraş'tan Trabzon'a uçacaksa, Kahramanmaraş'tan Ankara'ya ücret ödemeyecek. Sadece Ankara-Trabzon ücretini ödeyecek. Yani burada anlatmak istediğim yıl sonuna kadar aktarmalı bir yere gitmek istediğinizde Kahramanmaraş'tan Ankara'ya ücretsiz uçacaktır."

Toplantıya, Kahramanmaraş Türk Hava Yolları Satış Müdürü Gürel Tüner ile  acenta sahipleri katıldı.