Başkentte, bariyerlere çarpıp yan yatan araçta sıkışan yaralı, ekiplerin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Altındağ, Fatih Caddesi üzerinde, Mevki Hastanesi’nin arka tarafına bakan tarafında meydana geldi. Keçiören’den Ulus istikametine seyreden ikisi kadın 3 kişinin bulunduğu 06 HZZ 33 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle metro çalışmasının olduğu yerdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan araçtaki şahıslardan ikisi kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken diğer şahıs otomobil içinde sıkıştı.

Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, önce ön camı kırarak yaralıyı çıkarmak istedi. Sonrasında ise aracın üstte kalan kapısı açılarak bir itfaiye eri ve bir sağlık görevlisi içeri girdi. Boyunduruk takılan yaralı sedyeye bağlandı. Bu sırada diğer görevliler ise aracın devrilmemesi için gayret sarf etti. Yaklaşık 40 dakikalık çalışmanın ardından yaralı, bağlandığı sedyeyle beraber dışarı çıkarıldı. Buradan ambulansa taşınan yaralı en yakın hastaneye götürüldü. Araçtan çıkan ve bir başka ambulansta muayeneden geçirilen diğer şahısların kurtarma çalışmalarını endişeyle takip ettikleri görüldü.

Çarpmanın etkisiyle aracın bazı parçaları etrafa dağıldı. Araç çekiciyle otoparka çekilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Dün, saat 20.30 sıralarında ise Mevki Hastanesi’nin ön tarafında, caddede üzerinde ölümlü kaza yaşanmıştı.