Ankara’da Koç Kuleleri’nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, dün akşam saatlerinde Söğütözü Mahallesi’nde bulunan Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) karşısında yer alan Koç Kuleleri’nin bodrum katında meydana geldi. Görevlilerin fark etmesi üzerine durum itfaiye ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Olay yerinin bodrum katında bulunmasından ötürü itfaiye ekipleri zaman zaman yoğun dumandan dolayı müdahalede zorluk yaşadı. Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Yangından etkilenen olmadı. Yangın, bodrum katında yer alan inşaata ait malzemelerin henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuşmasıyla gerçekleştiği öğrenildi.

Diğer yangın ise, dün saat 23.30 sıralarında, Halk Bankası Genel Müdürlük binasının B2 garajı içerisinde bulunan elektrik odasında meydana geldi. Görevlilerin yangını fark etmesi üzerine durum itfaiyeye haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. Kısa süre sonra yangın kontrol altına alındı. Yangının sebebinin elektrik kontağından kaynaklı olduğu belirtildi.