Adana'da bir kişi üvey annesini silahla ağır yaraladı. Vurulan 39 yaşındaki Seher Berkin'in 7 yaşındaki kızı Şevval gözyaşlarına boğuldu, küçük kızı sivil polisler sakinleştirdi.

Olay, merkez Seyhan ilçesinin Türkocağı mahallesinde yaşandı. 55 yaşındaki Önder Yalçın, 8 yıl önce Seher Berkin ile nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Kadının, nikahsız eşi Önder Yalçın'dan Şevval adını verdikleri kızı oldu. Önder Yalçın'ın, ilk evliliğinden olan ve uyuşturucu madde satmaktan tutuklanıp kaldığı cezaevinden firar eden 27 yaşındaki oğlu Aykut Yalçın, bu sırada eve geldi. Babası Önder Yalçın'dan para isteyen Aykut Yalçın, üvey annesini yanına alarak Seyhan nehri kıyısına götürdü. Burada, tartıştığı kadına tabancayla ateş etti. 2'si bacaklarına biri ise karnına isabet eden kurşunla ağır yaralanan kadın, nikahsız eşi tarafından özel bir tıp merkezine götürüldü. İlk müdahalesinin ardından ise başka hastaneye sevk edildi. Polis, taksi ile kaçtığı belirlenen Aykut Yalçın'ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, olayın yaşandığı yerde inceleme yapan polis ekiplerini gören 7 yaşındaki Şevval Berkin'i sivil polis ekipleri teskin etti. Küçük çocuk, sarıldığı polislere, "Amca ne olur beni anneme götürün" diye yalvardı. Polis, olayı gördüğü için küçük çocuğu, psikolog eşliğinde ifade almak için Çocuk Şubesi'ne götürdü.