Sultangazi’de geçtiğimiz ay, aracına tekme attığını iddia ederek iki genci silahla vuran şüpheli yakalandı. Gençlerden birinin hayatını kaybettiği olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde 15 Nisan günü saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda 27 yaşındaki T.T., B.A.’nın (37) otomobilini teklemediği iddiası üzerine tartışma yaşandı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada B.A. isimli şüpheli silahını alarak sokağa çıkıp T.T. ve S.G.’yi silahla vurdu. Vurulan şahıslardan T.T. hayatını kaybetti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, B.A. ve olay esnasında yanında bulunan kardeşi İ.A.’yı gözaltına aldı. Yapılan aramada olayda kullanılan silah ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde ise şüpheli B.A. koşarak apartmanın merdivenlerinden aşağıya iniyor. Şüphelinin kardeşi de ağabeyinin arkasından iniyor. Dışarıya çıkan şüpheli aracını tekmeledikleri iddia edilen kişilerle kavga ediyor. Şüpheli daha sonra yanındakiler tarafından apartmana sokuluyor. Olaya karışan diğer kişiler ise apartmandan çıkıp uzaklaşıyor. Şüpheli B.A. ise daha sonra elinde silahla merdivenleri çıkarken görülüyor.