Zonguldak'ın Kozlu ilçesi ormanlık alanda, arı kovanlarının yanında ölü bulunan Ekmel Karakaya'nın (55) kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak.

Kozlu ilçesi Esenköy yakınlarındaki ormanlık alanda, arı kovanlarının yanında ölü olarak bulunan Karakaya, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü. Yüzündeki şişlikler nedeniyle arıların sokması sonucu öldüğü tahmin edilen Ekmel Karakaya’nın kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

Emekli bir kuyumcu esnafı olan Karakaya, dün sabah saatlerinde Fatih Sitesi Mahallesi'ndeki evinden çıkmasından sonra gece saatlerine kadar kendisinden haber alınamadı. Karakaya, yakınları tarafından Esenköy köyü ormanlık alandaki arı kovanlarının yanında yerde hareketsiz bulundu. Olay yerine çağrılan polis ve cumhuriyet savcısının, cesedindeki şişlikleri tespit etmesi üzerine Karakaya'nın arıların sokması sonucu ölebileceği ihtimali üzerinde duruldu.

Karakaya'nın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Ekmel Karakaya'nın cenazesi, Fatih Sitesi Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Karakaya'nın kesin ölüm nedeni ise otopsi raporundan sonra netlik kazanacak.