Atatürk Havalimanı kavşağında harfiyat taşıyan bir kamyon, yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki elektrik direğine çaparak durabildi. Arkadan gelen başka bir kamyonda öndekine vurmamak için fren yapınca kaldırıma çıktı. Kazada başka araçların olmaması olası faciayı önledi. Kaza nedeniyle havalimanı önünde trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza saat 11.30 sıralarında Atatürk Havalimanı girişi Florya bağlantı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre 34 VYN 72 plakalı harfiyat kamyonunun sürücüsü seyir halindeyken yağışın da etkisiyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle direk yola devrildi. İkinci kaza ise arkadan gelen 34 LZ 0366 plakalı bir başka harfiyat kamyonunun sürücüsü, önünde kaza yapan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Orta refüje çıkan iş kamyonu aydınlatma direğini devirip çellik bariyerleri kırarak karşı şeride geçtikten sonra ancak durabildi. Her iki kazada da yolda başka araçların olmaması olası can kaybını önledi. Kazalarda can kaybı ve yarlanma olmazken hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle havalimanı önünde bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. İş kamyonları çekicilerle kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Olayı anlatan vatandaşlar, önünde kaza yapan kamyonu gören sürücünün vurmamak için frene basması sonucu ikinci kazanın meydana geldiğini belirterek ıslak anında bu araçları kullanırken dikkat edilmeli dedi.