Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden, biri bebek üç kişi yaşamını yitirdi. Işık ihlali yaptığı iddia edilen, önüne kattığı otomobili 50 metre sürükleyen ve altına alan kamyonun yol açtığı kazada sıkışan şoför, 2 saat sonra çıkarıldı ve gözaltına alındı.

Kaza, saat 08.12'de, Kuyucak'a 4 km. mesafedeki Aydın-Denizli karayolunu Karacasu ilçesine bağlayan ışıklı kavşakta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Karacasu yönünden Aydın yönüne seyir halinde bulunan Gültekin Karaköse (50) yönetimindeki 09 H 3130 plakalı otomobil, kavşağa geldiğinde kendisi için yeşil ışık yanınca öndeki kamyonun ardından karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada ışık ihlali yaptığı belirlenen ve Aydın'dan Denizli istikametine doğru seyir halinde bulunan Özkan Binici (43) yönetimindeki 09 JN 895 plakalı kamyonla çarpıştı. Otomobili önüne katan kamyon, yaklaşık 50 metre sürükledi ve sıkıştırarak ezdi. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ve kamyonun ön tarafının altında kalan sürücü Karaköse can verdi. Yolcu olarak bulunan eşi Temay karaköse (45) ve kucağındaki 3 yaşındaki çocukları Fırat Karaköse ise arabadan fırlayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Gültekin ve Temay Kocaköse'nin öldüğünü, Fırat Kocaköse'nin ise kalbinin durduğunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve hastaneye yetiştirilmeye çalışılan 3 yaşındaki Fırat, yolda yapılan müdahelelere rağmen yaşama döndürülemedi.

Karacasu'da ikamet ettikleri öğrenilen Kocaköse ailesinin, çocukları olmadığı için uzun yıllar tüp bebek tedavisi gördüğü ve altı yıl önce ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Üç yıl önce de Fırat'ın normal yolla dünyaya geldiği öğrenildi. Acı haberi duyan yakınları, ağıtlar yakarak geride kalan öksüz ikizler için de ağladı. Fenalık geçiren yakınlarını sağlık görevlileri, jandarma ekipleri ve diğer vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Kaza sebebiyle uzun süre tek şeritten ulaşım sağlanan Aydın-Denizli karayolu, 2 saat süren çalışmanın ardından tekrar açıldı. Gözaltına alınan kamyon şoförü Özkan Binici, Kuyucak Jandarma Karakoluna götürüldü.