Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit edilen Uzman Çavuş Tolga Topçuoğlu’nun (26) acı haberi memleketi Malatya’da baba ocağına ulaştı. Şehit Topçuoğlu’nun bulunduğu mahallede 13 Eylül’de de bir polis memurunun şehit olduğu haberi ailesine iletilmişti.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde birliklerine gitmek üzere evlerinden çıkan iki uzman çavuşa teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, iki uzman çavuş şehit oldu. Şehit uzman çavuşlardan Tolga Topçuoğlu’nun Malatya’da Koyunoğlu Mahalllesi Serttaş Sokak’taki baba ocağına ateş düştü. Acı haberi askeri yetkililer sağlık görevlileri eşliğinde acılı aileye iletirken evden feryatlar yükseldi. 112 Acil Servis görevlileri sinir krizleri geçiren yakınlarına müdahale etti. Şehit uzman çavuşun evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Şehidin baba ocağının bulunduğu Koyunoğlu Mahallesi’nde 25 gün önce de bir polisin şehit olduğu haberi ailesine ulaştırılmıştı. Şırnak’ta şehit olan polis memuru Şahin Altmış’ın baba ocağı da Topçuoğlu’nun baba evinin yan sokağında yer alıyor.