Dağlıca'daki terör saldırısını protesto etmek isteyen gruplar, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde eylem yaptı. Bağcılar ve Zeytinburnu ilçelerinde protestocular HDP binalarına yürüdü. Eylemler, bir olumsuzluk yaşanmadan sonlandı.

Bağcılar Güneşli'de toplanan bir grup vatandaş, attıkları sloganlarla terörü lanetledi. Grup, ellerindeki Türk bayraklarıyla Bağcılar Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Bazı vatandaşlar eyleme araçlarıyla katıldı. Bağcılar'da HDP ilçe binası önünde toplanan kalabalık, burada bir süre slogan attı. Gruptaki bazı kişiler parti binasını taşladı. Çevik Kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem, grubun İstiklal Marşı'nı okumasıyla sonlandı.

ZEYTİNBURNU'NDAKİ PROTESTO SAATLER SÜRDÜ

Terör saldırılarını protesto etmek isteyen vatandaşlar Zeytinburnu'nda bir araya geldi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyen gruplar, Zeytinburnu'nun çeşitli sokaklarında saatler süren eylem yaptı. Polisin sözlü ikazla dağılmalarını istediği gruplar, kısa süreli dağılımın adından tekrar bir araya geldi. Bazı bölgelerde karşıt görüşlü grupların olduğu bilgisi polise hareketli anlar yaşattı. Saatler süren eylem, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan sonlandı.