Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne diyorsa onların hiçbirisini yapmayacaklarını söyledi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yle Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki Devlet Hastanesi’ni önünde kurulan platformda hastalara, sağlık çalışanları ve partililerden oluşan yaklaşık 100 kişiye hitap etti. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’nin de katıldığı programda Bakan Zeybekci kendilerinin aldatan olmayacaklarını ifade etti.

‘MUHATAP ALMAYACAĞIZ, CEVAPTA VERMEYECEĞİZ‘

Bakan Zeybekci, “Ben geçen gün sayın bakanım şunu söyledim. Dedim ki Cumhuriyet Halk Partisi’ne siyasi bir parti olarak siyaseten saygımdan dolayı onlara bir şey demiyorum ama şunu diyorum Kemal Kılıçdaroğlu ne diyorsa biz onların hiçbirisini yapmayacağız. Bu kadar da net söylüyorum. Çünkü biraz önce Hayri amcamın düdüğü gibi kaval elin, düdük elin, yel elin öttür babam öttürüyor. Muhatap ta almayacağız, cevapta vermeyeceğiz. Her birine tek tek cevap bile vermeyeceğiz çünkü bizde şöyle bir şey vardır bilirsiniz her söze bizde verilecek bir cevap vardır da bir lafa bakarız laf mı diye bir de söyleyene bakarız. Ondan sonrasını söylemeyeyim hadi. Siz anlarsınız geri kalanını.” dedi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu da tarihi geçmişlerinde bu millete tuzak kuran ve kaderi ile oynayanların bedel ödediğini vurgulayarak, “Nasıl milletin gönlünde iz bırakamadılar ise veya bıraktıkları iz olumsuz ise bugün de yine tuzak kuranlar tezgah kuranlar bedelini ödeyeceklerdir. Kurdukları tuzaklara kendileri düşecektir, kazdıkları kuyulara kendileri düşeceklerdir çünkü milli irade artık kendisi ile beraber yürüyenlere sahip çıkıyor.” diye konuştu.