Makamını bir günlüğüne Güngören Mahallesi’ne taşıyan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sorunlarını yerinde gördü.

‘Başkan Burada’ sloganıyla makamını her hafta cuma günü Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, Atlas ve Çaylı mahallelerinin ardından bu kez Güngören Mahallesi’ndeydi. Karavanında günlük çalışmalarını yapıp, randevularını gerçekleştiren Başkan Bozbey, Güngörenlilerle de bir araya geldi. Bozbey, Güngören Mahalle Muhtarı İsmail Taşdemir’den mahallenin özellikle yol ve il merkezine ulaşımda yaşadıkları sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bozbey, Nilüfer’in kırsal mahallesi olan Güngören’den göçün önlenmesi için tarımın geliştirilmesi, ürünün çeşitliliğinin artırılması gerektiğini söyledi. Çeşitli meyve fidanlarının Nilüfer Belediyesi tarafından çiftçiye ulaştırılacağını belirten Başkan Bozbey, “Örnek Çiftçi uygulamamızla köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizde tarımın geliştirilmesini ve kırsalın kalkınmasını hedefliyoruz.” dedi.

Güngören Muhtarı İsmail Taşdemir de ‘Başkan Burada’ projesiyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i mahallelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Güngören Mahallesi’nin ardından 27 Mart Cuma günü de makamını Akçalar Mahallesi’ne taşıyarak çalışmalarını buradan yürütecek.