Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği ‘1. Yılın Hikayesi’ adlı lansman toplantısı ile 1. yıldönümünü kutladı. Lansmanda konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 19 Mayıs'ta konser veren Tarkan'a 1 lira bile ödemediklerini söyledi.

Geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimleri ile Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Murat Hazinedar başkanlığının 1. yıldönümü nedeni ile basın lansman toplantısı düzenledi. Toplantıya, Tarık Toros, Hayko Bağdat gibi gazeteciler ve Oya Aydoğan gibi birçok ünlü sima eşlik etti.

Basın lansmanını seçim arifesin gerçekleştirip gerçekleştirmemek konusunda çok tereddüt ettiklerini söyleyen Murat Hazinedar, “Fakat hiçbir idarecinin seçim bahanesiyle sorumluluklarını yerine getirme konusunda bir eksik irade ortaya koyması doğru değildi. Dolayısıyla biz biraz gecikmeli de olsa 1 yıllık hikayemizi paylaşıp, gelecek 4 yıllık planlarımızı en azından bu seçim arifesinde özgürlükçü demokrasinin kalbi olan Beşiktaş’tan mensup olduğumuz partiye, hem de değerlere şüphesiz hizmet etmek için en önemli aracın bunları ve düşüncelerimizi aktarmak olduğunu düşündük. Bu yüzden sizlerle bu toplantıyı gerçekleştirdik. Değerlerin her geçen gün bir çatışma aracı haline getirildiği bir ülkede yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Hazinedar, toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hazinedar, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen, yüksek fiyatı konusunda tartışmalara neden olan Tarkan konserinin fiyatına dair soruya “Bize kimse, hiçbir gazeteci o kadar önemli gazetelerin köşe yazarları yazdı, hiçbir gazeteci bize telefon açıp da 'Siz bu festivalde ne yapıyorsunuz? Kime ne kadar ödediniz? diye sormadılar. Biz wep sitemizden cevap verdik. Biz Tarkan’a 1 lira dahi ödemedik.” şeklinde cevap verdi.