Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardında yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay ilçeye bağlı Erdemir caddesi üzerinde meydana geldi. Alına bilgilere göre İsa A., henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Nedim Ö. (65) ve oğlu Volkan Ö. (40) ile iş yerinin önünde önünde tartıştı. Kısa süren tartışmanın ardından dükkandan ayrılan İsa A., eve gidip üzerine aldığı ekmek bıçağı ile baba ve oğluna saldırdı. Yaşanan arbedede Baba Nedim Ö. ile oğlu Volkan Ö. çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri alırken, İsa A. ise kafasına aldığı darbe ile yaralandı. Olay yerine gelen polisin müdahalesi ile taraflar ayrılırken, sağlık ekipleri yaralıları ambulansa alarak müdahale etti.

İsa A. nın annesi ve babası da ambulansa binerek çocukları ile birlikte hastaneye gitti. Polis olayda kullanılan bıçağa el koydu. Olay yeri inceleme ekipleri, iş yerinde yaptığı çalışmanın ardından karakol ve asayiş büro amirliği ekipleri ile birlikte olay yerinden ayrıldı.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nedim ve Volkan Ö.'nün ellerinde ve boyun kısımlarında kesikler olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, İsa A.'nın da başında yarık oluştuğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Diğer yandan İsa A.'nın şizofren tedavisi gördüğü iddia edildi.

Yaşanan kavga sırasında bir iş yerine ait kameralara yansıyan görüntülerde vatandaşların meraklı gözlerle kavgayı seyrettiği, bazı vatandaşların kavganın bitmesi ile yürüyerek uzaklaştığı, sağlık ekiplerinin gelerek yaralılara ambulansa bindirmesi görülüyor.