Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ülkede terörün tekrar artış gösterdiğini belirterek, "Her gün adeta kahroluyoruz. Hiçbir şey insan hayatından daha önemli değildir.” dedi.

TOBB ve bağlı oda borsaların açıklamalarının siyasi çerçeve teşkil etmeyeceğinin altını çizen Yılmaz: "Bu mesele milletimizin ortak sorunudur. Akan kanın durması için ne gerekiyorsa sorumluluk taşıyan tüm kişi ve kurumlar üzerine düşeni yapmalıdır. İş dünyası olarak ülkemizdeki huzurun yeniden tesis edilmesini, bunu sağlayacak adımların bir an önce atılmasını bekliyoruz” dedi.

Askere polise yönelik terör olaylarını kınadıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Menfur saldırılarda asker, polis ve sivil vatandaş olmak üzere birçok insanımızı kaybettik, Şehit verdik ve maalesef kaybetmeye devam ediyoruz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Türkiye’nin en büyük sorunu için gerekli adımların bir an önce atılmasını ve belirsizlik ortamının da giderilmesini diliyor ve bekliyoruz." dedi.