Ankara’da bir erkek, boşanmak üzere olduğu eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü, ardından kendini vurdu.

Keçiören ilçesi Ufuktepe Mahallesi'nde yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi: Beş yıldır evli olduğu eşinden boşanma aşamasına gelen Şeyma Şahin, evi terk ederek Ufuktepe Mahallesi'nde bulunan akrabalarının yanına taşındı. Bir süre sonra konuşmak üzere mahalleye gelen Ahmet Şahin, Şeyma Şahin’i Atlıhan Parkı'na çağırdı. Kadın, kardeşi Sema’yı da yanına alıp parka geldi. Çift buluştuktan sonra Ahmet Şahin telefonla birisi aradı. Çok geçmeden çiftin yakına ticari bir taksi yanaştı. Koca Şahin, taksinin içerisinden aldığı pompalı tüfekle eşi Şeyma Şahin’e ateş etti. Yerde kanlar içinde yatan kadının kardeşi Sema ise olay yerinden kaçtı. Kaçan kızın peşinden koşan eli silahlı kişi yakalayamayınca tekrar parka döndü ve tüfeği kendine doğrultup ateş etti.

Silah sesleri üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri çağrıldı. Parkta ağır yaralı halde yatan kadın ile kocasına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Bir vatandaşın telefonu ile çektiği görüntüde Ahmet Şahin’in yaralı olduğu halde ayağa kalkmak istediği görüldü.

Sağlık ekiplerinin gelmesiyle ağır yaralı çift çevredeki hastanelere sevk edildi ancak tüm müdahalelere rağmen Şeyma Şahin ile Ahmet Şahin hayatını kaybetti.

Olay hakkında tahkikat başlatan polis ekipleri, pompalı tüfeği Ahmet Şahin’e götüren taksi şoförünü arıyor. Beş yıldır evli olan ve boşanma aşamasına gelen çiftin bir çocukları olduğu belirtildi.