Ankara’da, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetinden çıkan otomobil refüjdeki ağaca çarptı. Hurdaya dönen araçtaki 2 kişi, sıkıştıkları yerden yaralı kurtarıldı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında, Çiftlik Kavşağı Demetevler istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 06 LHC 66 plakalı otomobilin sürücüsü Birol İlgüç, Demetevler istikametine seyir halindeyken bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Hızını alamayan otomobil yoldan çıkıp refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya döndü. Birol İlgüç ve Meltem İlgüç içeride sıkıştı. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartıp ilk müdahalenin ardından ambulanslara taşıdı.

Ambulansta yapılan müdahalenin ardından yaralılar Atatürk Eğitim Araştırma ve Gazi Hastanesi’ne kaldırıldı. İki şahsın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası olay yerinin etrafına araç parçaları ve içinde bulunan malzemeler saçıldı. Görgü tanıkları, aracın sol şeritte çok hızlı gittiğini belirtti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.