Zonguldak'ın Ereğli ilçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçeye bağlı Hasbeyler, Ortaköy, Düzpelit ve Kayalıdere köylerine daire müdürleri ile giderek sorunları dinledi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu beraberinde milli eğitim, tarım, sağlık, jandarma, özel idare, sosyal yardımlaşma, halk eğitim, orman, sosyal hizmetler, müftülük ve elektrik kurumu müdür ve sorumluları ile birlikte köyleri gezerek vatandaşlarla toplantılar yaptı. Kapılarının 7'den 70'e herkese açık olduğunu anlatan Kaymakam Madenoğlu, köylerde vatandaşların sorunlarını dinlerken, çözümleri konusunda da daire müdürleri ile birlikte istişarede bulundu.

Madenoğlu Hasbeyler köyünde yapılan toplantıda özellikle Ereğli-Devrek yolu olmak üzere içme suyu şebekesi, yol, elektrik ve temizlik gibi konularda şikayetler aldı. Şikayetleri tek tek not alan Madenoğlu, sorunların giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Kaymakam Madenoğlu ile beraberindeki daire amirleri Hasbeyler’deki toplantının ardından Düzpelit ve Kayalıdere köylerine gitti.