Bursa’da, sel sularının kamyonlar dahil, otomobilleri ve devasa kayaları sürükleme anı bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Ev halkına seslenen şahıs, “Hemen evi terk edin, aşağı inin, her şey olabilir, açık alana çıkın” diye bağırdığı görülüyor.”

Dün akşam saatlerinde Fidyekızık Mahallesi'nde dere yatağının taşması sonucu mahalle sular altında kaldı. Taşları ve kayaları önüne katan sel, yollardaki araçları da Fidyekızık İlkokulu'nun bahçesine sürükledi. Bahçe duvarını yıkan sel sularının sürüklediği 30 civarında otomobildeki sürücüler son anda kurtuldu.

Sel suları bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Evinin balkonundan seli çeken vatandaş, büyük korku yaşıyor. Görüntülerde, kamyon ve otomobillerin sel sularında sürüklendiği görülüyor. Devasa sular karşısında korkuya kapılan şahıs, panikle ev halkının açık alana çıkması için uyarıda bulunuyor. Vatandaşın, “Aşağı, ev çatırdıyor, her şey olabilir. Aşağı inin, açık alana çıkın, çabuk” diye bağırarak merdivenlerden indiği görülüyor.