Korupark Bowling salonununda gerçekleştirilen bowling turnuvasına 5'er kişiden oluşan 17 takım katıldı. Tatlı bir rekabetin sahne olduğu turnuva boyunca basın mensupları tüm yılın stresini atma imkanı da buldu. Gruplar halinde yarışan basın mensupları bowling alanında topları birincilik için atarken, diğer takımlar da bilardo, playstation ve pinpon oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

Tüm yıl boyunca omuz omuza çalışan basın mensuplarının dostluk çerçevesinde süren mücadeleleri ile sonlanan turnuva sonunda Medya Manşet X takımı birincilik ipini göğüsledi. İhlas Haber Ajansı ikinci olurken, Posta Bursa takımı üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Turnuvada ayrıca en iyi kadın ve erkek oyuncular da ödüllendirildi. En iyi kadın oyuncu ünvanını Fatma Aydın alırken, en iyi erkek oyuncu ünvanını Mesut Demir elde etti.

Birinci olan takım, yarım altın, kupa ve madalya, ikinci olan takımını çeyrek altın, kupa ve madalya üçüncü olan takım ise gram altın, kupa ve madalya, en iyi kadın ve erkek oyuncu ise çeyrek altın ve madalyadan oluşan ödüllerini Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'nın elinden aldı. 

Basın mensupları ile yılbaşı arefesinde bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola dereceye giren takımları tebrik etti.

Geleneksel hale getirdikleri Basın Dostluk Bowling Turnuvası'nın her yıl izlemeye doyulmaz mücadelelere sahne olduğunu söyleyen Tola, “Çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz basın mensubu arkadaşlarımızla farklı bir platformda bir araya gelmek ve yılın yorgunluğunu bir nebze üzerlerinden atmaları için bu turnuvayı düzenliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bursagaz Basın Dostluk Bowling Turnuvası'nı, adına yakışır bir şekilde dostluk içinde geride bıraktı” diye konuştu.

Her yıl oldukça keyifli mücadelelere ev sahipliği yapan Bursagaz Geleneksel Basın Bowling Turnuvası'na katılan basın mensuplarına teşekkür eden Tola, yeni yıl ile ilgili iyi dileklerini de iletti.

Rekabetin bir an olsun eksik olmadığı turnuva sonunda dereceye giren takımlar aynı karede dostluk pozu verdi.