Bursa'nın Mudanya ilçesinde çıkan orman yangınını izlemek için karayolunun kenarına araçlarını park edip dışarı çıkan genç çift, başka bir aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kaza yerinde bulunan araç içinde uyuyan 5 yaşındaki kızları ise kazayı yara almadan atlattı.

Edinilen bilgiye göre; merkez Nilüfer ilçesinde oturan 35 yaşındaki Seyit Ç. ile eşi Deniz Ç. (34) ve 5 yaşındaki kızı Ceren ile Mudanya’dan dönerken yangını gördü. Gece saat 01.30 sıralarında Mudanya’dan dönmekte olan çift, yangını görünce 16 BYJ 39 plakalı aracını emniyet şeridine çekerek yangına bakmak için araçtan indi.
Yaklaşık 50 hektarlık alanda etkili olan ve 2 köyü tehdit eden yangını seyreden genç çifte bu sırada Mudanya istikametinden gelen ve yarış yaptığı öne sürülen E.M. idaresindeki başka bir otomobil çarptı. Meydana gelen kazada ağır yaralanan genç çift kaldırıldıkları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bu sırada araç içinde uyumakta olan genç çiftin kızları Ceren ise kazayı yara almadan atlattı. Çiftin ikiz kızlarından biri olan Deren'i ise yakınlarına bıraktığı öğrenildi.

Diğer araç sürücüsü E.M.'nin de hafif yaralandığı kazada yol kenarında bekleyen Reyhan Ç., Münevver A., Toprak Ç., Sinan A. da hafif yaralandı. Elektrikçilik yapan Seyit Ç. ve eşi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.