Erzurum’un CHP'li Çat Belediyesi tarafından ilçe merkezinde başlatılan karla mücadele ve temizlik çalışması kapsamında ilçe merkezindeki karlar kamyonlar ile ilçe dışına taşındı.

Çat Belediyesi karla mücadeleye hız verdi. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın talimatıyla karla mücadele çalışmalarının başlatıldığı ilçede, kaldırımlar da dahil olmak üzere ana arter ve tüm bağlantı yolları kardan arındırılıyor. Başkan Kılıç, belediye olarak ilçede ilklere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.Kılıç, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksamaması için belediye imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, "Belediyemiz, 2 büyük kepçe, 5 CSP kepçe, 3 kamyonet ve 30 kişiden oluşan karla mücadele ekibiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezindeki karlar, yine ilçenin dışına taşınmak suretiyle temizleniyor. İlaveten ekiplerimiz kaldırımlarda biriken kar ve buzları da temizliyor. İlçemizde bugüne kadar böylesine kapsamlı bir karla mücadele çalışması hiç yapılmamıştı. Biz, vatandaşımızın layık olduğu hizmeti ayaklarına kadar götürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Vatandaşlar da, Çat Belediyesi tarafından yürütülen karla mücadele çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Kılıç’a teşekkür etti.