Çekmeköy’de dün akşam meydana gelen saldırıda yaralanan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım’ın şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden İlhami Yıldırım’ın şoförü Bünyamin Bilen’in (31) bağırsaklarına tek kurşun isabet ettiği belirtildi. Genel cerrahi servisinde tedavisi süren Bilen’in bağırsaklarının bir bölümünün alındığı, hayati tehlikesinin ise bulunmadığı ifade edildi.

Bu arada, olayın ardından kaçan saldırgan ise henüz yakalanmadı. Polisin kaçan saldırganı yakalamak için yaptığı çalışma sürüyor.

Öte yandan, Bünyamin Bilen'i hastanede ziyarete gelen amcası Latif Bilen, olayın dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldiğini söyledi. Bünyamin Bilen'in karnından yaralandığını kaydeden amca Bilen, yeğeninin durumunun iyi olduğunu belirtti. Bilen, "Biz de polislerden bilgi almak istiyoruz. Duyduğumuz kadarıyla olay kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleşmiş. Neden dolayı olmuş? Nasıl olmuş? Biz de basına yansıyan şekliyle biliyoruz." dedi.