CHP Genel Merkezi’ne yönelik silahlı saldırıyı gördüğünü iddia eden şahıs, Hızı en azından 100 - 120 vardı. Biz, silah sesi üzerine çıktık. En az 5 el ateş edildi. Araba siyah renkliydi ama plakasını alamadık dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası ekiplerin bölgede incelemeleri devam ediyor.

CHP Genel Merkezi'nin karşısındaki inşaat alanında inşaat bekçisi olarak görev yapan Mürteza isimli şahıs, olay anını şöyle anlattı: "Hızı en azından 100 - 120 vardı. Ondan sonra duramadık hiç. Biz, silah sesi üzerine çıktık. En az 5 el ateş edildi. Araba siyah renkliydi ama plakasını alamadık. Güvenlik de alamadı. Arabanın içinde tek kişi vardı. Şoför mahalinden ateş ediyordu. Tek kişiydi, çok süratliydi. Ondan sonra döndü, göremedik. Ondan sonra bütün herkes dışarıya çıktı. Normalde burada polis duruyordu, bugün de burada polis göremedik. Normalde her saatte burada polis oluyordu. Ama bugün de işin olacağı oldu, işte polis olmadı burada. Yoksa polis olsaydı burada onlar yakalanabilirdi belki. Araç buradan böyle gelip bu tarafa doğru gitti."