Çorum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin yarın memleketleri Burdur’da toprağa verileceği öğrenildi.

Çorum-Ankara karayolunda yaşanan kazada, Salih Özkan (50) idaresindeki otomobil köprü ayağına çarpmış ve sürücü ile birlikte eşi Sıddıka (47), çocukları Yusuf (27) ve Vahide Özkan (23) olay yerinde hayatını kaybetmişti. Çorum Şeker Fabrikası’nda görev yaptığı öğrenilen Salih Özkan’ın mesai arkadaşları acı haber üzerine Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne akın etti. Morg önünde toplanan iş arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şeker-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman, morg önünde yaptığı açıklamada, fabrikada meydan amiri olarak görev yapan Salih Özkan’ın, oğlunun nişan merasimi için memleketi Burdur’a gittiğini söyledi. Ailenin nişan sonrası dün gece Çorum’a dönmek için yola çıktığını anlatan Kahraman, “Sabah saatlerinde kendisi, hanımı, oğlu ve kızının ölüm haberini aldık. Burdur’daki yakınlarının da haberi oldu, onlarda Çorum’a geliyor. Yakınları da geldikten sonra cenazeleri Burdur’a götüreceğiz ve yarın defnedeceğiz. Salih Özkan ile 3 yıldır birlikte çalışıyorduk. Çok derin bir üzüntü içindeyiz.” ifadelerini kullandı.