Elde ettiği başarılarla Manisa ve Türkiye’nin gururu olan Manisa Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi’ne polisler eşliğinde gerçekleştirilen denetim baskınında, sınıf pencerelerinin eni ve boyu ölçüldü.

Manisa’da bugün sabah saatlerinde polisler eşliğinde Milli Eğitim İl Müdürlüğü, İl Maliye Denetçileri, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü ve Gediz Elektrik Dağıtım AŞ ekipleri, Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi’ne denetim baskını düzenledi.

'SINIFLARDAKİ KARO TAŞLARINI DAHİ ÖLÇTÜLER'

Denetim baskının da etüt yapan öğrencilerin sınıflarının pençelerinin metre ile yüksekliği ve enini, sınıfların metrekaresini bulmak için sınıflardaki karo taşlarını dahi ölçtükleri öğrenildi. Denetimde yangın söndürme hortumlarının içinden su akıp akmadığının da test edildiği belirtildi. Çöp kovalarının pedallı olması ve içine poşet konulması konusunda uyarı yapıldığı belirtildi.

Diğer kurumların denetimleri sona ererken, yarım kaldığı için Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerinin yarın denetime devam edeceği öğrenildi.