Hakkari Dağlıca'da şehit düşen piyade sözleşmeli er Cihan Aksarı, Düzce Merkez Cedidiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Binlerce kişi, şehidi son yolculuğuna uğurlamak için camiye akın etti. Caminin ardından Cedidiye Meydanı, daha sonra da Bulvar ve İstanbul caddeleri vatandaşlarla doldu. Meydandan taşarak cadde ve sokakları dolduran kalabalık, tekbirler eşliğinde slogan attı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, akşam saatlerinde cami avlusuna getirildi. Şehidin babası, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak "Çatlasın hainler. Benim çocuğum çok. Vatana verilecek çocuklarım daha çok. Döndüremeyecekler. O hainlerin sonu bitecek. Bitiremeyecek, benim polisimi askerimi bitiremeyecekler. Onların kökü kazınacak. Bunu da böyle bilsin bu hainler. Bitecek, ölecek. Buralar onlara mezar olacak. Bugün ben bayram yapıyorum, Kurban Bayramı. İki bayramı birlikte yapıyorum. Benim oğlum ölmedi. Bayram yapıyorum ben bayram." dedi.

Düzce Müftüsü Selami Emen'in kıldırdığı cenaze namazından sonra şehidin naaşı, Mamure köyüne uğurlandı. Şehit Cihan Aksarı, dedesi Mehmet Aksarı'nın mezarının yanında toprağa verildi.