Elvin Derneği (ELVİNDER) yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Ondokuzmayıs Üniversitesi ortak projesi olan Sokaktan Haber Var (SOHAB) Projesi kapsamında kursa tabi tutulan gençler, Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde işe başladı. Gençlerle ilgili bilgi vermek ve teşekkür etmek için Belediye'yi ziyaret eden Elvin Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy, "Hayatlarında suça bulaşmış yirmi beş genç, iki buçuk ay boyunca fotoğrafçılık ve haber yazma kurs eğitimlerinden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Genel Müdürlüğü ile konaklama ve seyahat alanının ön büro kursuna tabi olarak çalışmaya başlamışlardır. Kurs süresince çocuklarımıza ve projeye büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza projenin sonuçlarını bildirmek, çocuklarımızın geri dönüş ve temennilerini iletmek, en önemlisi kendilerine verdikleri değer için Başkan'ımıza ve nezdinde Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimizi iletmek için nezaket ziyaretinde bulunduk." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sağlanan bu başarının altında proje kapsamında çalışanların büyük özveri ve güvenle çalışmalarının yattığını dile getirdi. Yılmaz, "Biz hangi imkanları sağlarsak sağlayalım eğer olay doğru yönetilmez, motivasyon sağlanmaz ve o hedef kitle bu işe kanalize edilmezse bunda başarıya ulaşmak imkansızlaşıyor. Bizler bunları dönem dönem fazlasıyla yaşıyoruz. Her şey var ama doğru motivasyon yoksa orda başarı da olmuyor. Bütün dernek üyelerinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bizler işlerimizi, sizler işlerinizin yanında gönüllü emeklerinizi koyuyorsunuz. Bunun karşılığı yok." diye konuştu.

Ziyarete Elvin Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar ve Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan katıldı.