Antalya’nın eşsiz doğal güzelliği ile bilinen Lara sahili boyunca koşu ve yürüyüş etkinliği gerçekleştiren Lara Beach Run Antalya Koşu Grubu, Karaman’ın Ermenek ilçesi Göktepe beldesindeki öğrencilere bilgisayar armağan etmek için koşacak.

Sporseverlerin oluşturduğu Lara Beach Run Antalya Koşu Grubu’nun 12 Nisan’daki etkinliğine katılacak sporcular, Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Ermenek Göktepe Belediyesi sınırlarında yaşayan çocuklar için bilgisayar alabilmek amacıyla koşacak.

Bugüne kadar Türkiye, Fransa, Almanya, Litvanya, Rusya, Ukrayna ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkeden sporcuların katılımı ile Lara Sahili’nde koştuklarını söyleyen Antalya Koşu Grubu Koordinatörü Onur Şentürk ve Proje Koordinatörü Süleyman Öztekin, projeyi Muratpaşa Belediyesi desteği ile gerçekleştireceklerini ve Göktepe İlköğretim Okulu için iki masaüstü bilgisayar alacaklarını belirttiler. Etkinliğin, Antalya'nın Lara Kent Ormanı’nda saat 10.00’da, 5 ve 10 kilometre olarak start alacağı bildirildi.