Oğan, Kahramanmaraş'ta partisinin delegeleri ile bir araya gelerek, ülke gündemindeki konuları değerlendirdi.
Terörle mücadelenin siyasi bir mesele değil, milli bir mesele olduğunu belirten Oğan, "Terörle mücadelede samimi bir duruş gösterirse, sonuna kadar terörle mücadelesini bu devletin AKP'nin demiyorum. Bu devletin terörle mücadelesini destekleyeceğiz. Bu bizim siyaset meselemiz değil, bu bizim milli meselemizdir. Milli meseleleri asla siyasete alet etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Partisinin kurultay kararını da değinen Oğan, "Milliyetçi, ülkücü hareketin önüne hukuk yoluyla engeller çıkarılmaya çalışıldı. Bunların hepsini açtık, geldik. Hukuktan şaşmadık. 'Adalet mülkün temelidir' dedik. Türk adaletine, Türk mahkemelerine güvendik ve mahkemeler karar verdi. 19 Haziran Allah nasip ederse, ülkücü milliyetçi hareketin şahlanışı için Ankara'da bütün ülkücülerle beraber tüzük kurultayımızı yapacağız. Ardından da genel başkanlık seçimini yapacağız." diye konuştu.

Konuşmasında hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Sinan Oğan, şunları söyledi:

"Hukuk bir gün herkese lazım olacak. Her ne kadar bu iktidar hukuku kendine göre yeniden dizayn etmek istese de buna müsaade etmeyeceğiz. Sayın çiçeği burnunda Başbakan Binali Yıldırım diyor ki 'anayasada ne yazarsa yazsın, biz istediğimizi yapacağız."

Bu sırada yuhalayan bir partiliyi de uyaran Oğan, "Arkadaşlar başka bir partinin genel başkanı da olsa bu ülkenin başbakanıdır. Hiç kimseye yakışıksız bir ifade de bulunmayacağız." dedi.