Dini nikah kıymak için gittikleri Zonguldak'tan Kocaeli'ne giden çiftin içinde bulunduğu aracın karıştığı zincirleme kazada, damat adayı öldü. Evleneceği kadınında aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolunun Beşköprü mevkiinde İstanbul yönünde meydana geldi. İddiaya göre, Adem Kurt idaresindeki 06 YVL 76 plakalı otomobil ile bir başka otomobille çarpıştı. Maddi hasarlı kazada sürücüler aralarında anlaştı. Diğer araç sürücüsü kaza yerinden ayrıldı. Bu arada Kurt'un aracına A.O.Ç.'nin kullandığı kamyon arkadan çarptı. Kazaya D.Y.'nin kullandığı TIR ile sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen bir otomobilde karıştı. Kaza esnasında Kurt'un aracından inerek yolda duran Avni Gör (45) öldü. 4 kişi de yaralandı.

Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemede, ölen Gör'ün vücudunda çarpma izine rastlanılmadı. Beraberindekiler Gör'ü kaza öncesi araçları yavaşlatmak için yolda beklediğini söyledi.
Gör'ün kaza sonucu mu yoksa rahatsızlanarak mı öldüğünün tespiti için cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Avni Gör'ün Zonguldak'ta yaşayan ailesinin yanına dini nikah kıymak için gittiği ve hafta sonu evleneceği eşi ve eşinin yakınlarıyla birlikte Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gittikleri öğrenildi. Kazada Gör'ün dini nikah kıydığı kadın da yaralandı.