Muğla’nın Bodrum ilçesinde oy kullanan Fatma Girik, hastanelerde de oy kullanılabilmesi gerektiğini söyledi. Aynı sandıkta oy kullanan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ise seçimden sonra gerginliklerin biteceğini ifade etti.

Torba Mahallesi'nde sandık kurulan restorana giden Girik, 1203 numaralı sandıkta oy kullandı. Hayırlı olmasını dileyen Girik, hastanelere de sandık koyulması, hasta olan insanların da oy kullanması gerektiğini ifade etti. Altı aydır hastanede yatan yönetmen Memduh Ün’ün durumunun iyi olmadığını sözlerine ekleyen Girik, “56 yıllık hayat arkadaşım, çok zor bir durum. Her gün hastaneye gidip geliyorum. Altı aydır her gün hastanedeyim. İnşallah iyileşir. Ümidimizi kesmiyoruz.” dedi.

Daha sonra gelerek oy kullanan Aydın Doğan ise, "Her vatandaş gibi biz de gönlümüzden geçen partiye oy verdik. Millete hayırlı uğurlu olsun. Güzel şeyler olacak inşallah. Yarından itibaren yeni bir hükümet kurulacak, memleketimizde seçim gerginlikleri bitecek. Herkes işine bakacak ve gerginliğin bittiği, sakin bir ülke olacağız." dedi.