Günlük Gazete manşetleri, gazete oku. 19 Ağustos gazete manşetlerini bu linkten bulabilirsiniz. Gazete okumak için lütfen haberimizdeki linke tıklaıyınız. İşte Sabah, Hürriyet, milliyet, Sözcü, Cumhuriyet, fanatik, Türkiye gazetesi manşetleri...Günlük Gazete başlıkları bugün, 18 Ağustos Salı Günlük Gazete Manşetlerinde ve spor manşetlerinde neler var? Gazeteler, Gazete oku, Haber oku, Bütün Gazeteleri oku linki burada.

GÜNLÜK GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLA 

Gazete okumak isteyen vatandaşlar ajanshaber.com sitemizin günlük olarak hazırlamış olduğu 18 Ağustos 2015 Salı gününe ait Gazeteler ne aşağıdaki linkden ulaşabilirler. Yurt ve dünyadan en önemli haberlerin yer aldığı günlük olarak hazırlanan 18 Ağustos Gazete Manşetleri  ile ilgili detayları sizler için derledik. Bütün Gazeteleri Oku  Bugünün gazete manşetlerinde neler var? Günün haberlerinin kısa bir özeti halinde olan gazete manşetleri okuyucunun tercih ettiği bilgi alma tekniğinin başında gelir. Günlük Gazete Manşetleri  ile merak edilen güncel haberleri kolayca takip edebilirsiniz. Sabah, Hürriyet, Milliyet, Vatan Haber okumak için ve diğer tüm gazetelerin manşetlerinde neler olup bittiğini bu haberde görüntüleyebilirsiniz. 
BUGÜN GAZETE MANŞETLERİNDE NELER VAR
Dünyada ve ülkemizde meydana gelen olayların ve bilgilerin haberlerini sizler için günlük olarak hazırladığımız manşet haberlerini aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Günlük Gazete manşetleri, gazete oku. 19 Ağustos gazete manşetlerini bu linkten bulabilirsiniz. Gazete okumak için lütfen haberimizdeki linke tıklaıyınız. İşte Sabah, Hürriyet, milliyet, Sözcü, Cumhuriyet, fanatik, Türkiye gazetesi manşetleri...

Gazete, haber, bilgi,bulmaca ve reklam içeren, genellikle düşük maliyetli kâğıt kullanılarak basılan ve dağıtımı yapılan bir yayım olup halka güncel olaylara ilişkin bilgi verme amacı gütmektedir . Genel olarak yayınlandığı gibi, özel bir konu üzerinde de yayınlanabilir ve genellikle günlük ya da haftalık olarak yayınlanır.
Gazetenin tarihi

İlk haber toplama ve dağıtma gazetesi Roma Senatosu'nca MÖ 59 yılında 2.000 kopya olarak çıkarılıp imparatorluğun değişik köşelerine dağıtılan Acta Diurna'dır. Fethedilen topraklar, siyasi gelişmeler, toplumsal olaylar, gladyatör dövüşlerinin sonuçlarını içeren Acta Duirna'yı Okuma bilen Roma vatandaşları yüksek sesle okuyarak okuma bilmeyenlere duyururdu. Çin'de Tang hanedanı döneminde dağıtılmaya başlayan Kai Yuan Za Bao adlı saray genelgesi de mandarinlerin başarıları konusunda haberlere yer verdigi için bu yönüyle bir gazete sayılabilir. 15. yüzyılda matbaanın keşfi gazete ve dergilerin hızla gelişmesine yol açmıştır. 16. yüzyılda Avrupa'da savaşlara tanıklık etmiş kimselerin birinci elden aktardığı birkaç sayfalık savaş haberleri yayımlandıktan sonra süreli yayımlanan ilk gazeteler ise 17. yüzyılın başlarında Almanya'nın bazı kentlerinde ve Belçika'nın Anvers şehrinde basılmıştır. Johann Carolus’un 1605 yılında yayınladığı aller Fürnemmen und gedenckwürdigen Historie adlı gazetesi kâğıt üzerine basılan ilk gazete kabul edilmektedir. İlk İngilizce gazete 1622 yılında İngiltere'de yayımlanan Nathaniel Butter ilk Türkçe gazete ise 1828'de Kahire'de yayınlanmaya başlayan Vekdyi-i Misriye'dir. Sanayi devrimi ile gelişmiş matbaa makinelerinin icat edilmesi gazetelerin tiraj ve maliyetlerini olumlu ölçüde etkileyerek gazete okuma alışkanlığının yaygınlaşmasına neden olmuştur. Londra'da yayımlanan The Times gazetesi, 1814 yılında yeni matbaa aletlerini edinince dakika da 1.100 baskı yapabilecek kapasiteye ulaşmıştır[1]