Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca kreş ve gündüz bakım evi müdürü Asım Bölükbaşı velilerle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Kreş ile ilgili olarak velilere bilgi verene Bölükbaşı, velilerin kendisine ilettiği fikir ve görüşlerini de dinledi.

Ereğli' de faaliyet gösteren okul öncesi eğitim kurumlarından Özel Gonca kreş ve gündüz bakım evi velileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kreş konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan müdürü Asım Bölükbaşı velilere kreş ile ilgili bilgiler aktardı. Bölükbaşı, çocukların kreşe bırakıldığı andan itibaren, çocukların alınacağı saate kadar dolu dolu eğitim müfredatı uygulandığını kaydetti. Bölükbaşı konuşmasında "Ben buraya geldikten sonra 4-5-6 yaş öğrencilerimizin ilk, orta ve liseyi bitirinceye kadar temelini bir dönemlik zaman zarfında öğrendiği ve o bilgileri elde ettiği kanaatindeyim. Bu nedenle okul öncesi eğitim çok önemli. Öğrencilerde bireysel iş yapabilme alışkanlığı, kendine güven, dikkatleri üzerinde toplama, deneyimlerini kullanma kendini kendi deneyimleri ile ifade edebilme. Bu kurumu sizler bir ana okulundan öte akademi olarak görmenizi istiyorum. Sabah öğrenciler buraya geldiğinde açılan müzikte şarkı içerisinde 'Annemi seviyorum', alkışlar. ' Babamı seviyorum' alkışlar. Oradan sınıflara giriyorlar. Çember saati adı altında öğretmen arkadaşlarımız o günün müfredatı adı altında çocukların orada dinlediklerini artık uygulamaya koyuyorlar. Daha sonra İngilizce öğretmenimiz giriyor. Sayılar, rakamlar, renkler, eşyalarla pekiştiriyorlar. Eğitim böyle devam ediyor" dedi.

Asım Bölükbaşı'nın konuşmasının ardından veliler kendi fikir ve önerilerini aktardığı toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.