Özel Gülbahar Hatun Eğitim Kurumları 5. Sınıf öğrencileri, İngilizce bilgi seviyelerini organize ettikleri ‘İngilizce Gecesi’nde gösterdi. Okul İngilizce Zümresi tarafından hazırlanan gösteriye öğrenciler, velileri ve misafirler katıldı.

Haftada 15 saat İngilizce dersi gören öğrenciler, hazırladıkları bütün gösterileri İngilizce yaptılar. İngilizce şarkılar söyleyen öğrenciler, yaptıkları skeçler, dramalar ve Nasreddin hoca fıkraları davetlilerin takdirini kazandı. Öğrenciler gösterileri ile İngilizce dilini ne kadar güzel kullandıklarını gösterdi. Davetliler, öğrencilerin İngilizce olarak yaptıkları gösterilerin Türkçe çevirilerini de sinevizyonla yansıtılan ekrandan takip etti.

Özel Gülbahar Hatun İlköğretim Kurumu Müdürü Harun Var, etkinlikleri ilgili şunları söyledi: “Öğrencilerimiz önemli bir ders saati diliminde İngilizce eğitimi alıyorlar. Üç öğretmenin ayrı ayrı saatlerde İngilizce dersine girdiği bu sınıflarda öğrencilerimiz teorik, konuşma ve dinleme üzerine İngilizce eğitimi alıyorlar. Çok ciddi bir gelişim gösteren öğrencilerimiz, kendilerini ifade edecek kadar bir dil gelişimine sahip olacaklar diye düşünüyorum.” dedi.