Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, MHP Genel Kurultayı'nda salonun tıklım tıkım dolu olduğunu ve bunun 7 Haziran seçimlerinde MHP'ye teveccüh olacağını gösterdiğini söyledi. Bilgiç, "7 Haziran seçimleri genel başkanımızın ve şahsımın da söylediği gibi Türkiye nin kader seçimi olacaktır. Bu seçimde Polatlı halkının ve Türk milletinin gereğini yapacağına inanıyorum. Bu son seçim ya yolsuzluk kazanacak ya hak kazanacak, ya Türkiye bölünecek ya da bütünlüğe devam edecektir." dedi.

41 yıllık siyaset hayatında Türkiye'nin ilk defa böyle bir girdabın içine girdiğine tanık olduğunu ifade eden Bilgiç, "AKP bu seçimde tek başına ikdidar olamayacak . AKP inişe geçmiştir. MHP'de hızlı bir yükseliş devam etmektedir. Biz AKP yi Polatlıda nasıl geçtiysek Türkiye'de de aynısını yapacak güçteyiz. Geçeceğiz. Milletimiz 7
Haziran da düzlüğe çıkacak." ifadelerini kullandı.

Arınç-Gökçek gerginliği ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Bilgiç, şöyle konuştu: "Başbakanla Cumhurbaşkanı arasındaki konuşmalar, bazen ithamları gündem değiştirmeye ve bazı olayları unutturmaya yönelik danışıklı dövüş olayıdır. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Bazen de ne yaptıklarını bilmiyorlar. Söylediklerini ertesi gün yalanlıyorlar. Kürt sorunu bir var bir yok diyorlar. Eski defterleri açıyorlar. Bunların hesaplaşmaları giderek alevlenecek her yaptıkları usulsüz işler ortaya bir bir çıkacak."